Digg

diggSocializarea online se poate face în felurite moduri. Fie că share-uim poze cu prietenii, fie că postăm articole pe care le distribuim amicilor virtuali, fie că ne abonăm la diverse rețele, rezultatul este același. Oamenii au nevoie să trăiască printre alți oameni, iar dacă timpul limitat nu permite satisfacerea unei astfel de necesități prin contact direct, atunci cea mai mare parte a procesului de socializare se realizează în mediul virtual.

Digg este una dintre multiplele platforme care permite interacțiunea între utilizatori. Având o oarecare asemănare cu StumbleUpon, Digg este un portal de articole și pagini web, care pot fi votate de către cei care au cont în această rețea. Înregistrarea pe Digg se face prin intermediul lui Facebook sau Twitter.

Odată logat, putem să distribuim articolele care ne interesează pe conturile de Facebook sau Twitter, putem să Digg-uim respectiva postare (similar opțiunii de Like, de la Facebook) sau să o salvăm, pentru a accesa mai rapid articolele pe care dorim să le recitim.

Site-ul celor de la Digg a suferit schimbări majore în ceea ce privește interfața, astfel că cei care erau familiarizați cu vechiul template s-ar putea să fie plăcut suprinși de imaginea actuală a site-ului. Dezavantajul noului layout este acela că utilizatorii nu-și mai pot face cont direct pe platforma Digg, fiind nevoiți să se logheze folosind conturile personale de Facebook sau Twitter.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ManyCam

Încă de pe vremea când mIRC-ul era principala distracție a pasionaților de Internet, folosirea unei camere web în conversațiile online...

Închide