Periodic Table of the Elements

periodic_table_of_the_elementsO mulțime de lucruri complicate ne completează experienețele internautice de zi cu zi. Fie că vorbim de lipsa de funcționalitate a unor site-uri sau de atacurile informatice ale ”binevoitorilor” de rând, toate acestea ne țin în permanență conectați la lumea virtuală. Însă Internetul este și o resursă extrem de interesantă, din multe puncte de vedere.

Cei care se ocupă, spre exemplu, de implementarea site-urilor web, sunt cu certitudine familiarizați cu noua versiune HTML 5. Ce nu știu însă este faptul că toate elementele prezente în noua structură de cod pot fi vizionate într-un mod dinamic și mai ușor de înțeles, și anume într-un tabel similar celui periodic al elementelor. Poziționarea tag-urilor are o structură logică, astfel încât elementele nou apărute în sintaxa HTML 5 să poată fi memorate cu o mai mare ușurință.

Tabloul periodic al elementelor HTML dispune de avantajul opțiunii de inspectare a oricărui site existent în lumea virtuală și de redare a numărului de elemente folosite de către acesta. În plus, la apăsarea unuia sau altuia dintre elemente vom obține link-uri directe către site-uri cu resurse mai detaliate în materie de limbaj de codare HTML.

Accesarea tabelului periodic al elementelor, pentru HTML 5, se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Advanced Uninstaller PRO

Numărul uriaș de soft-uri apărute pe piață în ultimii ani a sporit și nevoile utilizatorilor de computere. Dacă odinioară ne...

Închide