Zamzar

zamzarVarietatea lumii internaute are o mulțime de avantaje, dar și o groază de dezavantaje. Printre punctele în minus pe care le-am putea invoca se numără și diversitatea formatelor cu care trebuie să jonglăm în fiecare zi, astfel încât să le putem manevra fără nicio problemă.

Pentru astfel de situații, Internetul oferă rezolvări în tot soiul de platforme online sau de soft-uri, unele dintre ele gratuite. Printre site-urile cu ajutorul cărora putem face tranziția între formate se numără și Zamzar. Fără a fi nevoie de instalarea prealabilă a vreunui kit, platforma este foarte ușor de întrebuințat și, totodată, extrem de ofertantă. Cu peste 1200 de formate la activ, ce pot fi convertite, Zamzar se află în topul platformelor care oferă servicii de acest gen. Indiferent dacă vorbim de fișiere audio, video, de imagini, e-book-uri sau documente Office, Zamzar ne poate ajuta în conversia lor. Modalitatea de convertire a fișierelor, dintr-un format în altul, n-ar trebui să pună nici ea probleme niciunul utilizator. Se alege documentul pe care dorim să-l utilizăm, se specifică apoi formatul de conversie dorit, iar ulterior se introduce adresa pe mail, întrucât link-ul de descărcare a documentului va fi trimis pe adresa menționată. Limita de upload, pentru pachetul gratuit pus la dispoziție de Zamzar, este de 100 MB / fișier. Cei care doresc spațiu suplimentar pot achiziționa unul dintre pachetele Basic, Pro sau Business.

Accesarea platformei Zamzar este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
MediaMonkey

Varietatea soft-urilor existente pe Internet, indiferent de domeniul la care facem referire, nu poate fi decât un lucru extrem de...

Închide