WeTransfer.com

Yahoo! și Google, cele două mari companii americane care acoperă probabil cea mai mare parte a ”pieței” căsuțelor poștale electronice, au rămas în urmă la câteva capitole, iar unul dintre acestea îl reprezintă transferul de fișiere prin intermediul mailului. Capacitatea maximă de stocare a căsuței poștale, atât în cazul Yahoo! Mail, cât și în cazul Gmail, este de 25 MB.

De multe ori, acești 25 MB acoperă nevoile curente ale utilizatorilor, când vine vorba de simple documente sau de câteva imagini. Însă dacă dorim să expediem un folder cu poze, melodii sau filme, lucrurile se complică, iar mailul nu mai reprezintă o soluție pentru transferul de fișiere. Există însă mai multe aplicații gratuite care ne pot veni în ajutor în acest sens. Diferența între acestea o constituie, în principiu, capacitatea de transfer.

Site-ul pe care îl recomandăm este WeTransfer.com, disponibil și în noua variantă Beta. Permisivitatea acestui site oferă 2GB spațiu de transfer, iar valabilitatea link-ului de descărcare este de 14 zile. Există, desigur, ca la orice serviciu de acest gen, și o variantă Premium, unde capacitatea de transfer este de 5GB, însă varianta free este suficient de atractivă, astfel încât să nu fie nevoie de investiții financiare pentru a beneficia de servicii de transfer de bună calitate.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Malwarebytes

Protejarea datelor este, de ceva vreme, principala preocupare a tuturor programatorilor și a din ce în ce mai multor utilizatori....

Închide