Facebook Social Jobs App

E inutil să spunem că Facebook este cuvântul cel mai des auzit pe buzele tuturor utilizatorilor de Internet din țările democratice. Nu este doar primul site pe care îl accesăm în fiecare dimineață, ci și principala noastră sursă informativă cu privire la modalitățile de petrecere a timpului liber sau a activităților pe care le desfășoară prietenii din listele noastre de socializare. Între noi și Facebook s-a constituit un mariaj virtual, care pare să fie unul de lungă durată.

Și pentru că, de multe ori, schimbările sunt binevenite în orice cuplu, tovarășul nostru de viață vine cu noi aplicații, menite să ne facă să petrecem și mai mult timp în compania lui. Facebook Social Jobs este o aplicație ce intenționează să devină un fel de motor de căutare al job-urilor, concurându-i într-un fel pe cei de la LinkedIn. Deși dispune de aproape 2 milioane de job-uri afișate, acestea se adresează preponderent locuitorilor din Statele Unite, Germania sau Marea Britanie, unde programul este cu adevărat un succes.

Ținând cont de popularitatea și utilitatea sa, probabil că aplicația va ajunge în scurt timp și la noi în țară, din moment ce o bună parte a angajatorilor români folosesc Facebook-ul ca metodă de informare asupra potențialilor angajați.

Cei care doresc să acceseze acest motor de căutare, o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Earth 7 Beta

Există oameni de tot felul, meserii variate și cunoștințe mai mult sau mai puțin limitate, pentru fiecare dintre noi. Dacă...

Închide