Flickr

flickrDeși vacanțele ocupă o mică parte din existența noastră de zi cu zi, motive pentru a realiza fotografii sunt suficiente. Nu este obligatoriu să plecăm într-o excursie ca să luăm aparatul foto cu noi. Mai mult decât atât, cu atâtea smartphone-uri performante, pozele au devenit un instrument absolut necesar și de nelipsit în interacțiunile noastre cu prietenii. În special când vine vorba de relațiile virtuale, construite în urma activităților susținute pe tot felul de rețele sociale.

La un flux atât de mare de fișiere, este oarecum complicat să găsim un spațiu de stocare suficient de generos, astfel încât să putem păstra toate fotografiile pe care le dorim. Pentru rezolvarea acestei probleme au fost create o mulțime de platforme care să ne stocheze pozele preferate, iar cea mai populară dintre ele este probabil Flickr. Având o mulțime de facilități, printre care cea mai importantă este cu siguranță spațiul gratuit de 1 TB oferit tuturor celor care își fac cont pe site, Flickr deține milioane de poze din întreaga lume. Această faimă a platformei a strâns în jurul ei și comunități importante de fotografi, care își expun lucrările în mediul online prin intermediul lui Flickr.

Upload-ul extrem de facil, atât de fișiere foto, cât și video, precum și posibilitatea creării unei agende de contacte, opțune similară rețelelor sociale, sunt alte argumente în favoarea utilizării platformei pusă la dispoziție de Flickr. Ca orice site care se respectă, acesta are și el două opțiuni de upgrade ale contului, fie pentru a scăpa de reclamele de pe site, fie pentru a dubla spațiul de găzduire. Aceste facilități costă 50, respectiv 500 de dolari pe an. Aderarea la comunitățile pe care le dorim și posibilitatea ordonării fotografiilor încărcate pe foldere, după bunul plac, reprezintă alte plusuri aduse de către Flickr.

Cei care doresc să-și facă cont pe această platformă o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Emma Guard

Să fii părinte în ziua de azi nu este un lucru tocmai simplu. Multitudinea de atracții, o mare parte dintre...

Închide