hi5

hi5Cei cu state vechi într-ale Internetului, care treceau prin perioada adolescenței acum ceva ani, au auzit cu siguranță de hi5. Deși multă lume nu-și mai aduce aminte, hi5 era cumva alternativa balcanică a Facebook-ului. Pe plaiurile mioritice, acum 6-7 ani, puțini erau aceia care aderaseră deja la populara rețea americană. Ora exactă, în materie de socializare, se dădea în altă parte, mai exact pe hi5. Deși probabil surprinzător, acestă rețea își are rădăcinile tot în Statele Unite și se află încă în topul rețelelor sociale, ca număr de utilizatori, ajungând la o cifră amețitoare de aproape 50 de milioane de conturi înregistrate.

Cei care au dat hi5-ul pe Facebook probabil că nu mai sunt familiarizați cu modul de întrebuințare al acestuia. Chiar dacă vechile conturi, făcute cu ani în urmă, sunt încă active, interfața platformei a fost modificată în totalitate. Ideea de socializare între membri, prin clasicele ”Like”-uri sau adăugarea de ”prieteni” ce au și ei cont pe hi5, s-a păstrat. Totuși, rețeaua și-a regândit cumva strategia de marketing, transformându-se într-o platformă socială de gaming, asemeni celor de la Friendster.

Cei care doresc să revină la vechiul cont hi5 sau să-și creeze unul nou o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Avira

Toți utilizatorii de Facebook s-au întâlnit probabil, zilele trecute, cu un mesaj capabil să stârnească curiozitatea tuturor celor interesați, prin...

Închide