Curiozități virtuale

Cu cât petrecem mai mult timp în spațiu virtual, cu atât descoperim mai multe programe sau aplicații ce ne stârnesc curiozitatea sau trezesc în noi o doză de intrigă. Indiferent de care parte a baricadei ne aflăm, fie în cea a scepticilor care refuză să accepte orice fel de aplicație, doar pentru că are un nume mare de producător în spate, fie în cea a entuziaștilor uimiți de ingeniozitatea și originalitatea uneia sau alteia dintre aplicații, trebuie să recunoaștem că uneori avem nevoie și de o altfel de diversitate.

Am descoperit de ceva vreme o aplicație a celor de la Facebook, care își extinde tentaculele tot mai mult în familiile noastre. Se numește Profile for couples și este, de fapt, o facilitate pe care gigantul american o oferă celor care vor să aibe un profil comun cu persoana iubită. Ideea poate părea destul de năstrușnică, însă probabil că mulți împătimiți ai rețelelor de socializare vor fi încântați de o astfel de posibilitate.

Glumind un pic, putem să spunem că profilul pentru cupluri ne poate scuti de veșnica problemă a parolelor nedestăinuite, întrucât contul este comun, iar Big-Brother-ul numit Facebook ne va ține la curent în permanență cu activitățile de socializare ale consortului sau consoartei.

Cei care doresc să-și ”unească destinele” și în mediul virtual pot afla mai multe informații de aici despre aplicația Profile for Couples de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
UMPlayer

Muzica este și va fi întotdeauna oază noastră de liniște zgomotoasă. La fel și filmele. Din acest motiv sunt multe...

Închide