UMPlayer

Muzica este și va fi întotdeauna oază noastră de liniște zgomotoasă. La fel și filmele. Din acest motiv sunt multe companii care oferă soft-uri menite să ne faciliteze accesul către scurtele momente de relaxare de care dispunem. O bună parte dintre ele oferă servicii contra-cost, însă există și câteva opțiuni gratuite, pentru cei care nu sunt dispuși să investească în așa ceva altceva decât timpul lor liber.

Un astfel de program gratuit, care poate rula atât muzică, cât și filme, și care prezintă câteva facilități menite să ne stârnească interesul, este UMPlayer. Interfața este suficient de intuitivă, astfel încât programul să poată fi accesat cu ușurință de către toți potențialii utilizatori. Unul dintre avantaje este acela că, printre limbile disponibile de rulare a programului se află și limba română.

De asemenea, accesul către Youtube se face foarte rapid, prin simpla tastare a numelui videoclipului dorit, la opțiunea de Search. Pentru cei sunt pretențioși în materie de design, UMPlayer dispune de câteva skin-uri destul de atrăgătoare.

Așa cum am menționat și mai sus, programul beneficiază de opțiunea rulării de filme; și bineînțeles, pentru necunoscătorii de limbă engleză, pot fi încărcate subtitrări care să ne scutească de un eventual efort intelectual.

Cei care doresc să încerce facilitățile acestui program gratuit, îl pot descărca de pe site-ul producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Sharp Aquos Zeta SH-02E

Fiecare om are, prin firescul construcției sale, anumite aptitudini. Fiecare națiune are, prin natura lucrurilor, anumiți oameni pricepuți în mai...

Închide