Sharp Aquos Zeta SH-02E

Fiecare om are, prin firescul construcției sale, anumite aptitudini. Fiecare națiune are, prin natura lucrurilor, anumiți oameni pricepuți în mai multe sau mai puține domenii. Pe acest principiu, când vorbim de Japonia ne vine în minte cuvântul ”tehnologie”.

Poate că americanii sunt ”cei mai cei” la partea de publicitate și marketing, însă inteligența japonezilor în materie de procedee tehnice poate spori invidia tuturor popoarelor lumii.

Ajungând cu noutățile pe țărmul de est al Asiei, vom descoperi o nouă ”invenție”, ce a fost deja lansată în luna noiembrie în Japonia, dar care întârzie încă să-și facă apariția pe plaiurile europene. Este vorba despre Aquos Zeta SH-02E, un smartphone ce intenționează să mai scadă din vânzările celorlalți giganți de pe piața telefoanelor inteligente.

Produs de către cei de la Sharp, telefonul dispune de o baterie 2320 mAh și de o multitudine de variante de conectivitate: 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 sau NFC. Aparatul cântărește 150 de grame și are dimensiuni de 135 x 68 x 9.8 mm. Platforma pe care rulează smartphone-ul este Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, având un procesor Quad Core Krait de 1.5 GHz, GPU Adreno 320 și o memorie RAM de 2 GB.

Telefonul are un display de 4.9″, o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și face parte din seria Aquos a celor de la Sharp.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Shmeo Games

Tuturor ne place să ne jucăm. Indiferent de vârstă, sex, ocupație sau status social, spiritul ludic ne însoțește pe fiecare...

Închide