Samsung Galaxy S4

Când vorbim de industria telefoanelor mobile, ne dăm seama că vocabularul nostru, la capitolul ”epitete tehnologice” este mult prea superficial, în raport cu ideile fanteziste ale producătorilor. Parcă ne este și teamă să bănuim care sunt noile opțiuni de utilizare a telefonului mobil. Practic, cu fiecare nou model de telefon apărut putem să mai scădem câte un instrument din lista noastră de gadget-uri de uz cotidian, pentru că acesta suplinește din ce în ce mai multe lucruri.

Mergând pe ideea de mai sus, ne îndreptăm atenția către un produs care nu a apărut încă pe piață – Samsung Galaxy S4. Se zvonește că acest model ar fi unul futurist, menit să dea peste cap toate inovațiile din domeniul telefoniei mobile. Sistemul de operare al smartphone-ului va fi Android 5.0 Key Lime Pie, după cele mai recente previziuni, iar lansarea acestuia va avea loc în aceeași perioadă cu a telefonului. Procesorul va avea 6 nuclee, de 1.8 GHz.

Se vorbește și despre un potențial ecran HD, cu o rezoluție de 720 x 1280px, și un procesor grafic Mali 400 MP.

Bineînțeles, bursa zvonurilor este deschisă oricăror supoziții. Rămâne să vedem dacă entuziasmul de dinaintea apariției smartphone-ului se va menține la aceleași cote după lansarea oficială din 2013.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
DEX-ul virtual

Limba română, cu bunele și cu relele sale, a devenit în ultimii ani o reală problemă pentru cei care o...

Închide