Samsung Galaxy Light

samsung_galaxy_lightAtenția oricărui cumpărător, mai mult sau mai puțin naiv, este ușor de captat într-un secol dezvoltat permanent, în special în sfera tehnologică. Totuși, fidelizarea clientului este o chestiune mai complicată, care necesită timp, răbdare, fonduri suficiente și o cercetare foarte atentă a pieței. Cei de la Samsung au urmat toți acești pași, ajungând la nivelul atât de înalt pe care îl au astăzi. Pentru că sunt într-o permanentă dezvoltare, sud-coreenii se pregătesc de lansarea unui nou model  de smartphone, pe numele său Galaxy Light.

Anunțat pentru luna octombrie a acestui an, telefonul va avea dimensiuni de 121.4 x 63 x 10.4 milimetri și o greutate de 122.8 grame. Dotat cu rețelele de conectivitate 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 2.1, noul model Galaxy Light va putea transfera date prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Ecranul capacitiv de 4 inchi va avea o rezoluție de 480 x 800 pixeli, și va fi protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi.

Memoria RAM de 1 GB va fi însoțită de cei 8 GB ai memoriei interne, aceștia din urmă putând fi suplimentați cu până la 64 GB, cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare cu care va rula Galaxy Light va fi Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar procesorul se anunță a fi un Quad-Core de 1.4 GHz.

Pe parte de foto, smartphone-ul va beneficia de două camere: una frontală, de tip VGA, și una principală, de 5 MP, cu auto-focus și flash LED.

Samsung Galaxy Light va putea fi achiziționat doar în versiunea de culoare maro închis. Prețul dispozitivului nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Licențe Windows Refurbished

Scepticismul secolului 21 este susținut de o mulțime de argumente, venite în special din partea celor care nu pot renunța...

Închide