Nokia Lumia ”EOS”

nokia_lumia_eosDacă fanteziile nu ar exista, probabil că omenirea ar fi cu ceva secole în urmă în privința dezvoltării și a inovațiilor. Orice idee care iese din tiparele cotidianului se poate transforma în ziua de azi într-o invenție aducătoare de profituri uriașe. Cei mai ”expuși” inovațiilor sunt, cu siguranță, cei din industria telefoanelor mobile, ale căror idei par să ne surprindă de fiecare dată.

Finlandezii de la Nokia se pregătesc să lanseze un nou trend pe piață, prin aducerea unui concept care va revoluționa industria smartphone-urilor. Dacă procesoarele performante sau sistemele de operare extrem de dezvoltate au devenit o obișnuință, o cameră foto de excepție, atașată telefonului mobil, este o noutate absolută. Lumia ”EOS” este modelul a cărui lansare nu a fost încă dată publicității, și care va sparge toate tiparele industriei de profil. Deși datele tehnice sunt doar la nivel speculativ, se crede că noul Nokia va funcționa cu sistemul de operare Windows Phone 8 și va avea un display AMOLED de 4.5 inchi.

Despre camera foto zvonurile lansează ipoteza unui ”gigant” de 41 MP, ce va beneficia de tehnologia PureView, lentile Carl Zeiss și stabilizare optică a imaginii. La capitolul exterior, Lumia ”EOS” va fi dotat cu o carcasă de aluminiu, pentru a avea o greutate mai mică față de precedentele modele din gama Lumia.

Deși numele de ”EOS” este doar la stadiul de poreclă, termenul aparținând celor de la Canon, proaspătul smartphone Nokia va fi cu siguranță un boom ce va declanșa o nouă isterie printre consumatorii de telefoane inteligente.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
JibJab

De multe ori ne lovim de monotoniile cotidiene, care ne fac să fim morocănoși, încrâncenați și lipsiți de chef. Poate...

Închide