Samsung Galaxy Note 8

samsung_galaxy_note_8Competiția are întotdeauna părțile ei bune, mai ales când rezultatele întrecerii se concretizează în progrese vizibile. Poate mai mult decât celelalte, tehnologia este prin excelență o știință în care cei mai buni se întrec în permanență, în vederea cuceririi celui mai important trofeu: cumpărătorul.

Samsung și Apple sunt cei doi coloși care au reușit întotdeauna să ridice ștacheta, astfel încât calitatea, și nu neapărat prețul, să fie reperul după care clienții să se orienteze, atunci când doresc să achiziționeze un produs. Galaxy Note 8 face parte din galeria selectă a tabletelor construite de de către cei de la Samsung, și vine ca răspuns la deja celebrul iPad Mini.

Dotată cu un procesor Chipset Quad-Core la 1.6 GHz, 2 GB memorie RAM și un ecran de 8 inchi, cu un aspect al imaginii de 16:10 și o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, noua mini-tabletă Samsung pare să fie, din punct de vedere al design-ului, similară lui Galaxy Note II. Camera foto cu care este echipat terminalul este de 5 MP, iar camera frontală de 1.3 MP.

Deși lansarea oficială nu a fost încă anunțată, se așteaptă ca proaspătul Galaxy Note 8 să fie scos pe piață în câteva săptămâni. Prețul tabletei rămâne o necunoscută pentru moment.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Tech Panda Free Hosting

Mulți web designeri sau web developeri întâmpină probleme atunci când vor să găzduiască online propriile site-uri sau aplicații. Domeniile costă...

Închide