LG Optimus F7

lg_optimus_f7Piața telefoanelor mobile este un capitol în continuă dezvoltare în ziua de azi. Nu poți performa fără progres și fără a aduce permanent în discuție noul și calitatea. Sud-coreenii de la LG sunt printre cei mai spectaculoși producători de smartphone-uri și se adaptează pe zi ce trece standardelor înalte, scoțând pe ”taraba” industriei tehnologice tot felul de super-telefoane.

Optimus F7 este numele celui mai recent produs anunțat de către LG pentru a fi lansat în a doua jumătate a anului în curs. Noul smartphone va funcționa cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, o memorie RAM de 2 GB și o memorie internă de 8 GB, pe un procesor Dual-Core de 1.5 GHz. Spațiul de stocare poate crește până la 32 GB cu ajutorul unui card micro SD. Dimensiunile lui Optimus F7 vor fi de 131.7 x 68.2 x 9.6 milimetri, iar rezoluția ecranului va avea 720 x 1280 pixeli, la un display de 4.7 inchi.

Caracteristicile camerei foto vor fi și ele un argument în favoarea achiziționării noului smartphone marca LG, cu cei 8 MP, pentru camera principală, și 1.3 MP, pentru cea secundară. Telefonul va putea fi folosit și pentru înregistrări video.

Disponibil în versiunile de culoare alb și negru, LG Optimus F7 rămâne un mister pentru moment, în ceea ce privește prețul său de achiziție.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
URL Encode / Decode

Pe cât de frumoasă, pe atât de misterioasă este lumea virtuală a Internet-ului. Deși petrecem nenumărate ore în fața calculatorului,...

Închide