All Free Video Joiner

all_free_video_joinerIndustria video a căpătat cu totul alte proporții în ultimii ani, comparativ cu vremurile copilăriei noastre, când filmele de la televizor erau singura modalitate de a intra în legătură cu lumea întreagă. Acum, accesul este nelimitat, iar constrângerile sunt doar cele legate de timp, când vine vorba de vizionarea unui film sau urmărirea videoclipurilor preferate.

Numărul mare de fișiere existente pe Internet face uneori nepractică urmărirea anumitor seriale sau a unor filme distribuite în mai multe părți. Mai ales materialele găzduite pe YouTube, încă de acum mulți ani, au dezavantajul de a fi decupate în bucăți, din cauza restricțiilor de timp ce existau în urmă cu câțiva ani pe celebra platformă YouTube, atunci când venea vorba de upload. Astfel, dacă dorim să urmărim un film pe care nu îl găsim altfel decât ”pe bucăți”, nu trebuie decât să îl descărcăm și apoi să ne folosim de un program de alipire a fișierelor video, precum All Free Video Joiner. Simplu de manevrat chiar și de către necunoscătorii într-ale Internetului, programul poate alătura o mulțime de formate video, iar rezultatul final va fi un document unitar, salvat într-unul dintre formatele .avi, .mp4, .flv, .swf, .mpg, .rm, .wmv, .mov sau .3gp. Lipirea fișierelor video cu ajutorul lui All Free Video Joiner nu înseamnă, totodată, și pierderea calității acestora, întrucât programul nu face și recompresie.

Compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, începând de la versiunea 2000, All Free Video Joiner este gratuit și poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Xolo Q3000

Nu doar experiența îndelungată, într-un anumit domeniu, îți poate garanta succesul. Există companii care reușesc, prin metode doar de ele...

Închide