Sweet Home 3D

sweet_home_3DCrizele adolescenților ajunși la 20 de ani au de multe ori o cauză comună: certurile cu părinții. Pentru că de conflicte între generații nu putem scăpa nicicum, varianta cea mai bună ar fi separarea copiilor și a părinților în spații locative diferite. Cum România nu este tocmai țara tuturor posibilităților, s-ar putea ca elanul tinereții să fie doborât de piedici financiare, care să nu permită mutarea prematură a tinerilor din casele părintești.

Totuși, cum momentul acela al libertății depline vine, mai devreme sau mai târziu, pentru fiecare dintre noi, ar fi bine să ne facem o idee despre cum am vrea să arate viitoarea noastră locuință. Chiar dacă desenul tehnic sau grafica 3D nu sunt punctele noastre forte, există programe care să pună în pagină elemente de mobilier, alături de ustensile electronice sau electrocasnice, precum și decorațiuni interioare, astfel încât să putem avea o imagine virtuală a design-ului propriului apartament.

Unul dintre programele-urile care se ocupă cu așa ceva este Sweet Home 3D, un soft gratuit care ne ajută să creionăm designul interior al uneia sau mai multor camere, în funcție de preferințele noastre. Programul este simplu de folosit, utilizatorul având posibilitatea de a-și alege orice obiect de mobilier și al adăuga într-un plan 2D, pentru ca apoi să-l vizualizeze în spațiul 3D.

Programul este disponibil pentru toate versiunile de Windows, începând cu Windows 98, Mac OS Tiger și Mountain Lion, Linux și Solaris și poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Q GT-B9150

Odihna, când vine vorba de popoarele asiatice, este doar un cuvânt dintr-un dicționar neaccesibil publicului larg. Munca e o stare...

Închide