Skype

skypeComunicarea este liantul care îi unește pe oameni, indiferent dacă modul de apropiere al acestora se realizează într-o formă fizică, concretă, sau într-una virtuală. E drept că a doua variantă este mult mai uzitată, mai ales de către cei tineri, care preferă să-și rezolve problemele într-o formă cât mai rapidă și mai practică.

Una dintre căile de comunicare online poartă numele de Skype. Cei familiarizați cu clasicul Messenger, de la Yahoo, nu vor avea nicio problemă să se obișnuiască cu această modalitate de comunicare. Structura este similară, lista de contacte este ușor de updatat, iar facilitățile, în materie de aplicații, sunt chiar mai multe decât în cazul lui Yahoo Messenger. Cel mai mare avantaj al lui Skype, în comparație cu ”rivalul” său, este partea de comunicare video, mult mai bine pusă la punct. Convorbirile telefonice sunt și ele un atuu, acestea putând fi realizate de către orice locuitor al planetei, către orice colț al lumii, la prețuri destul de atractive. Comunicarea între utilizatorii Skype este gratuită, indiferent dacă vorbim despre apelurile audio sau video.

Cei care doresc să descarce aplicația Skype, o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Acer Liquid Z3

Competiția este cea care stimulează progresul. În orice domeniu și în orice eră. Fără concurență, lucrurile nu ar putea evolua...

Închide