VSDC Free Video Converter

vsdc_video_converterExistă o mulțime de programe gratuite pe care le putem accesa în orice moment, dar cum se întâmplă adesea, chiar atunci când avem nevoie mai mare de unul dintre ele, nu reușim să îl găsim sub nicio formă. Această situație este pusă în scenă, de multe ori, dacă trebuie să convertim anumite documente sau fișiere, pentru că niciodată nu reușim să dăm de programul acela care să ne îndeplinească cererile, conform dorințelor noastre. Iar, în cel mai bun caz, dacă avem totuși norocul de a da peste un soft funcțional, acesta costă, cu siguranță, îndeajuns de mult, încât să ne facă să ne gândim de două ori înainte de a-l folosi.

VSDC Free Video Converter este unul dintre programele gratuite existente pe Internet, care permite conversia unui număr mare de formate video, printre acestea numărându-se .avi, .mov, .mp4, .m4v, .qt, .mpeg, .wmv, .flv, .3gp sau .amv. Atunci când optăm pentru conversia unui anumit tip de fișiere, putem să ne alegem, de asemenea, calitatea videoclipului pe care dorim să îl salvăm, fără a fi nevoiți să efectuăm alte comenzi suplimentare, pentru a face acest lucru. Viteza de conversie este una foarte bună, programul fiind compatibil cu toate versiunile de Windows existente pe piață.

Cei care doresc să se folosească de VSDC Free Video Converter pentru conversia fișierelor video pot descărca programul gratuit, de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Sony Xperia Z1 Compact

Anul proaspăt început continuă linia lui 2013, la capitolul lansări în domeniul telecomunicațiilor. Toți marii producători se înghesuie să ia...

Închide