TSR Watermark Image

tsr_watermark_imageMulțimea de materiale audio și video care circulă pe Internet a ajuns la un flux atât de mare, încât prea puțină lume mai dă importanță numelui celui sau celor care au grijă să încarce aceste fișiere. Totuși, dreptul la copyright există peste tot în lume, și e bine să ne folosim de el, atunci când e cazul.

Astfel că, dacă suntem fotografi profesioniști și vrem ca numele nostru să apară pe materialele postate în mediul online, cea mai simplă soluție este folosirea unei semnături personalizate, fie cu numele nostru, fie cu numele instituției pe care o reprezentăm. TSR Watermark Image este unul dintre programele care ne poate fi de mare ajutor când vine vorba de iscălirea unui număr mare de fotografii. Watermark-urile pe care le putem adăuga, cu ajutorul acestui soft, pot fi texte scrise direct din program sau chiar imagini încărcate de către noi. Opacitatea semnăturii, poziționarea acesteia, precum și dimensiunile, le putem stabili după bunul nostru plac. De asemenea, pot fi adăugate mai multe watermark-uri, pe aceeași fotografie.

Cei care doresc să simplice procesul de semnare a propriilor fotografii pot descărca TSR Watermark Image de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
iPad Air

Orice poartă însemnele Apple beneficiază de garanția unei munci îndelungate și a unei faime construite de-a lungul multor ani. Poate...

Închide