Brackets

bracketsFiecare dezvoltator web caută să-și îmbunătățească în fiecare moment abilitățile și cunoștințele din domeniu. Nu doar pentru a cuceri un număr mai mare de clienți, ci pentru că fiecare zi aduce cu sine noi modalități de construcție și îmbuntățire a site-urilor web. Iar a rămâne în urmă nu este tocmai un deziderat pentru niciun web-developer care se respectă. Nu doar conținutul script-urilor este important, ci și programele cu ajutorul cărora sunt redactate aceste script-uri.

Chiar dacă Adobe Dreamweaver se află în topul preferințelor programatorilor, când vine vorba de editoarele web, acesta este destul de costisitor, ceea ce face ca mulți pasionați de IT să opteze pentru alte programe, care nu implică niciun fel de cost. Unul dintrea acestea este Brackets, un soft creat inițial tot de către compania Adobe, dar ținut în viața cu ajutorul comunității IT. Cea mai mare facilitate a acestui program, și ceea ce îi oferă unicitate, până la acest moment, este posibilitatea de a vedea, în timp real, modificările efectuate asupra codului HTML / CSS, fără a fi necesară salvarea paginii sau acționarea butonului de Refresh, în prealabil.

Instalarea lui Brackets este gratuită și se face extrem de simplu. Un alt avantaj, în raport cu alte produse similare, este spațiul mic de stocare de care programul are nevoie pentru a putea rula la parametri optimi.

Descărcarea lui Brackets poate fi realizată de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nokia Lumia 1320

Fiecare anotimp este propice lansării de noi dispozitive în domeniul telecomunicațiilor. Ofertele se succed necontenit, iar clienții au doar de...

Închide