Nokia Lumia 1320

nokia_lumia_1320Fiecare anotimp este propice lansării de noi dispozitive în domeniul telecomunicațiilor. Ofertele se succed necontenit, iar clienții au doar de câștigat din toată această afacere. Finlandezii de la Nokia s-au înscris și ei în această competiție a diversității, în materie de telefoane mobile. Anunțat încă din luna octombrie, noul model 1320, din seria Lumia, va avea lansarea, cel mai probabil, în ultima lună a acestui an.

Funcțional cu ajutorul unui Micro SIM, telefonul va avea dimensiuni de 164.2 x 85.9 x 9.8 milimetri și o greutate de 220 de grame. Rețelele de conectivitate ce vor fi disponibile pentru noul Nokia sunt 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, iar transferul de date va putea fi realizat cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Ecranul capacitiv de 6 inchi va avea de o rezoluție de 720 x 1280 pixeli și va beneficia, în plus, de protecție de tipul Corning Gorilla Glass 3. Memoria RAM va fi de 1 GB, iar spațiul de stocare, de 8 GB, va putea fi sporit cu până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD.

Sistemul de operare al lui Lumia 1320 va fi Microsoft Windows Phone 8 Black, iar procesorul Dual Core, de 1.7 GHz, va fi însoțit de un chipset Qualcomm Snapdragon S4. La capitolul foto, noul Nokia va avea o cameră frontală de 5 MP și una secundară, de tip VGA. Videoclipurile vor fi realizate la o calitate de 1080p, fiind susținute de o placă video Adreno 305.

Versiunile de culoare disponibile pentru Nokia Lumia 1320 vor fi alb, negru, roșu și galben. Costul acestui dispozitiv va fi de aproximativ 290 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Jux

Comunicarea online s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, astfel că modalitățile de transformare a conversațiilor face-to-face în tot...

Închide