Xolo Play Tegra Note

xolo_play_tegra_noteCalitatea unui produs, sau lipsa acesteia, poate avea multe cauze. În special domeniul IT se confruntă cu astfel de probleme, mai ales că unele companii, deși oferă servicii rezonabile, pentru prețurile la care își comercializează produsele, trebuie să combată o mare problemă existentă în rândul populației: prejudecata. Cele mai afectate companii sunt cele care își au originea în China sau India, țări supuse constant oprobriului public, din pricina miilor de speculanți proveniți din aceste părți ale Asiei, care nu vor altceva decât să-i păcălească pe cumpărători.

Există însă și producători asiatici care nu s-au lăsat descurajați de mentalitea europenilor sau a americanilor, și care continuă să-și vadă liniștiți de munca lor. Xolo este una dintre companiile indiene care a lansat recent o nouă tabletă, botezată Play Tegra Note. Având dimensiuni de 199 x 119 x 9.6 milimetri și o greutate de 320 grame, gadget-ul este dotat cu un ecran capacitiv de 7 inchi, cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Fără a putea fi conectată în rețeaua GSM, tableta poate fi utilizată în rețelele 2G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Noul dispozitiv Xolo beneficiază de port infraroșu și de suport GPS.

Sistemul de operare al lui Play Tegra Note este Android Jelly Bean 4.2.2. Procesorul Quad Core Cortex-A15, de 1.8 GHz, este însoțit de un chipset Nvidia Tegra 4. Memoria RAM atinge un 1 GB, iar cea internă 16 GB. Aceasta din urmă poate fi updatată cu până la 64 GB, cu ajutorul unui card microSD. La capitolul foto, tableta beneficiază de două camere: una de 5 MP, cu auto-focus și stabilizator de imagine, iar cealaltă de tip VGA. Placa video este de tipul ULP GeForce, ceea ce va asigura o calitate a videoclipurilor de 1080p.

Negrul este singura culoare disponibilă pentru modelul Xolo Play Tegra Note. Prețul dispozitivului nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Noisli

Stresul cotidian a intrat deja în cutuma internautului de rând, iar metodele de combatere ale acestuia și-au diminuat din eficiență,...

Închide