ADATA HE720

Cantitatea uriașă de informații cu care suntem invadați în fiecare zi – sutele de MB de foldere, pline cu nimicuri mai mult sau mai puțin importante, pozele, filmele, muzica, documentele, toate acestea trebuie să stea undeva. Și, de obicei, stau la noi în calculator, având menirea să ne strice bunul mers al procesorului și buna noastră dispoziție.

Salvarea vine întotdeauna, în astfel de cazuri, din exterior. Soluția perfectă pentru situații de acest gen este hard-ul extern, a cărui capacitate poate ajunge, de cele mai multe ori, la câteva sute de GB. Dincolo de faptul că ne scapă de excesul de informație care ocupă mult spațiu, hard-ul dispune de mobilitate, fapt care ne permite să-l luăm cu noi ori de câte ori avem nevoie. Și, pentru că moda impune ca gadget-urile secolului 21 să fie cât mai ”slim” cu putință, cei de la ADATA s-au adaptat cerințelor pieței, lansând astfel cel mai subțire hard extern existent până în acest moment – HE720, ce are o grosime de doar 8,9 milimetri.

Capacitatea acestuia este de 500 GB și vine încorporat cu un buton one-touch pentru funcția de back-up. Pe lângă design-ul atractiv, producătorii de la ADATA ne oferă și opțiunea descărcării de aplicații multiple de pe site-ul lor oficial, în mod gratuit.

Hard-ul poate fi achiziționat în schimbul sumei de 90 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Tutoriale video

Lumea virtuală începe să substituie, din ce în ce mai mult, realitatea. Oameni, funcții, interacțiuni încep să dispară încetul cu...

Închide