MP3 Resizer

mp3_resizerMilioanele de fișiere și documente, de diferite formate, care circulă pe Internet, ne pot da multe bătăi de cap când vine vorba de stocarea lor. Dacă ne gândim, spre exemplu, la un film care are cel puțin 600 MB, ne putem da seama de cât spațiu avem nevoie pentru a păstra toate documentele care ne sunt necesare. Aceeași problemă apare și atunci când dorim să atașăm la mail fișiere care să nu depășească anumite dimensiuni. De asemenea, situații similare cu aceasta putem întâlni când vine vorba de crearea conturilor pe anumite site-uri și încărcarea unui avatar care să se încadreze în anumiți parametri, din punct de vedere al spațiului pe care îl ocupă pe server.

Rămânând pe același fir, dar referindu-ne strict la fișierele în format .mp3, putem să apelăm la diverse programe de comprimare a dimensiunii lor, astfel încât acestea să poată fi atașate la mail sau încărcate pe server fără probleme. Unul dintre soft-urile disponibile, în acest sens, este MP3 Resizer. Deși nu este exclusiv gratuit, există o perioadă de 30 de zile în care acesta poate fi folosit fără niciun cost. Programul este extrem de simplu de folosit, iar dimensiunea fișierului comprimat poate fi selectată de către noi, în funcție de calitatea pe care dorim să o aibă .mp3-ul rezultat.

Cei care doresc să se bucure de avantajele oferite de MP3 Resizer, măcar pentru o perioadă de 30 de zile, pot descărca programul de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG Optimus L4 II E440

Ultimii ani ne-au dovedit că, în materie de tehnologie, nu doar americanii sunt cei care excelează. Companiile asiatice și-au extins...

Închide