Freemake Audio Converter

freemake_audio_converterGlobalizarea are avantajele și dezavantajele sale. Unul dintre aspectele pozitive îl reprezintă accesul total și necenzurat la tot felul de documente, informații și fișiere de orice natură, menite să ne deschidă creierul și orizonturile. În special pe parte de audio și video, Internetul este o resursă neprețuită, care șterge granițele spațiale și temporale.

Un număr mare de materiale audio și video aduce cu sine și un număr considerabil de extensii care, pentru a putea fi manevrate după bunul plac, trebuie să fie convertite. Există o serie de programe de conversie disponibile pe Internet, unele dintre ele chiar gratuite. Printre acestea se numără și Freemake Audio Converter, un soft, extrem de simplu de manevrat de către orice utilizator, mai mult sau mai puțin familiarizat cu tehnica. Programul poate transforma fișiere audio de tip .mp3, .wma, .wav, .flac, .aac, .m4a sau .ogg. De asemenea, poate transforma materialele audio pentru a fi compatibile cu dispozitivele Apple (iPhone, iPod, iPad).

Freemake Audio Converter oferă și posibilitatea lipirii mai multor fișiere audio sau extragerea sunetului din documente video de tipul .avi, .mov, .mkv, .wmv, .vob sau .3gp. Cei care doresc să manipuleze fișierele audio după bunul plac pot descărca programul de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Light

Atenția oricărui cumpărător, mai mult sau mai puțin naiv, este ușor de captat într-un secol dezvoltat permanent, în special în...

Închide