PickMonkey.com

pick_monkeyCine spune că trebuie să fii fotograf, designer sau pictor pentru a jongla cu multitudinea de culori pe care ne-o oferă universul? Internetul este o resursă neprețuită pentru laicii într-ale combinațiilor cromatice. Pe lângă binecunoscutele și costisitoarele soft-uri din paletele celor de la Adobe sau Corel, există și variante mai ieftine și mai facile, create pentru a fi de folos utilizatorilor mai puțin experimentați.

Soluția online pentru prelucrarea fotografiilor este PickMonkey. Fără a fi nevoie de a instala ceva pe calculatorul personal, optimizările de formă sau culoare ale pozelor se fac direct pe site. Pe lângă opțiunile de bază – decupare, rotire sau redimensionare, platforma de editare dispune și de efecte numeroase ce pot fi aplicate fotografiilor (incluzând HDR), precum și de retușuri faciale sau încadrări cu diverse tipuri de rame.

De asemenea, există posibilitatea de a adăuga pe fișierele încărcate pe site și texte customizabile, pattern-uri sau diferite teme. Fotografiile rezultate se salvează în calculatorul personal, fără a fi nevoiți să ne creăm un cont pe site.

Cei care doresc pot achiziționa pachetul ”Royal”, la doar 2.75 dolari pe lună. Însă cea mai mare parte dintre opțiunile de retușare sunt oferite și în varianta gratuită a soft-ului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Sony Xperia ZL

Proaspăt încheiatul târg CES de la Las Vegas a fost gazda unor inovații de excepție în lumea tehnologiei. Pe lângă...

Închide