Sony Xperia ZL

sony_xperia_zlProaspăt încheiatul târg CES de la Las Vegas a fost gazda unor inovații de excepție în lumea tehnologiei. Pe lângă ochelarii care permit vizionarea simultană, la același televizor, a două programe diferite sau sistemele care au grijă de casă, atunci când ești plecat în concediu, târgul a bifat câteva noutăți și în lumea telefoanelor inteligente.

Cei de la Sony au lansat noul model Xperia ZL. Având un procesor Quad Core, cu un cip Qualcomm MSM8064 Snapdragon, o frecvență de 1.5 GHz și o memorie RAM de 2 GB, proaspătul smartphone pare să devină un competitor real pe piața plină de ”bunătăți” a producătorilor de telefonie mobilă. Camera foto de 13 MP, având o rezoluție de 4128 x 3096 pixeli, auto-focus, LED flash și opțiunea de înregistrare video în format full HD 1080p poate deveni înlocuitorul perfect pentru aparatele foto sau video, care pot fi uneori nepractice din cauza dimensiunilor.

Sistemul de operare al noului Xperia ZL este Android 4.1.2 Jelly Bean, având posibilitatea de a fi updatat la versiunea 4.2. Greutatea aparatului este de doar 151 de grame, cu dimensiuni de 131.6 x 69.3 x 9.8 milimetri. Ecranul tactil HD Reality Display are o dimensiune de 5 inchi și o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli.

Nu știm încă prețul cu care vor ieși pe piață cei de la Sony, dar cu siguranță va depăși 500 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Color Hexa

Dacă ne-am pune pentru un moment în funcțiune imaginația și am trage cortina peste lumea colorată pe care o vedem...

Închide