YouTube Downloader HD

youtube_downloader_hdMulte materiale video au ajuns să poată fi accesate extrem de simplu, de către oricare dintre noi, prin intermediul Internet-ului. Dacă lumea aceasta, pe care o numim virtuală, nu ar exista, probabil că aria noastră de informații ar fi cel puțin înjumătățită. Cea mai importantă platformă web, care păstrează mereu actual nivelul nostru de informare în materie de video, este cu siguranță YouTube-ul.

Fiind o resursă deschisă oricărui internaut mai mult sau mai puțin priceput, YouTube are de toate pentru toți. Muzica preferată, filme de tot soiul sau clipuri amuzante cu te miri cine, toate acestea sunt oferite la liber de către creatorii colosului american, iar fiecare zi aduce cu sine noi și noi materiale video, unele dintre ele extrem de prețioase. Pentru că, deși sunt gratuite, videoclipurile de pe YouTube există în spațiul online doar atât cât dorește utilizatorul ce le-a încărcat, este indicat să descărcăm și să păstrăm în propria arhivă ceea ce ne place. Bineînțeles, fără a încălca în vreun fel drepturile de copyright ale autorilor.

Unul dintre soft-urile care permit descărcarea clipurilor de pe YouTube este YouTube Downloader HD. Ce avem noi de făcut este să copiem URL-ul filmulețului pe care dorim să-l salvăm și să apăsăm butonul de download. Opțiunile de conversie ale clipurilor descărcate se limitează la formatele .avi și .mp4. După cum spune și numele său, cu ajutorul lui YouTube Downloader HD putem să descărcăm fără probleme fișiere video în format HD, fără a le diminua calitatea.

Cei care doresc să-și creeze gratuit propria arhivă video, cu ajutorul clipurilor existente pe YouTube, pot descărca YouTube Downloader HD de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Asus Memo Pad 10

Tărâmul din sud-estul Asiei, încă neexploatat cu ceva ani în urmă, pe parte de tehnologie, a înregistrat o ascensiune impresionantă...

Închide