VSO Downloader

vso_downloaderFie din dorința de a ne relaxa, fie pentru a ne oferi nouă înșine un fundal muzical agreabil, atunci când lucrăm, apelăm adeseori la site-urile cu videoclipuri online, de genul YouTube sau Vimeo. Chiar dacă pentru aceste două site-uri sunt deja disponibile multe modalități de descărcare, există multiple alte platforme similare pentru care nu s-a găsit încă soluția de salvare a fișierelor video în propriul calculator.

VSO Downloader este unul dintre programele suport care ne poată scăpa de această problemă. Pus în folosință gratuit, de către producătorii săi, soft-ul ne oferă posibilitatea descărcării videoclipurilor de pe mii de site-uri existente în spațiul online. Avantajul folosirii sale este că detectează automat conținutul video, iar descărcarea se face automat pe propriul hard-disk, fără a mai fi necesară copierea URL-ului sau a vreunui alt cod de încorporat. Descărcările pot fi controlate, utilizatorul având opțiunea de a stabili un număr maxim de download-uri concomitente, precum și perioada de funcționare a programului. Videoclipurile descărcate prin intermediul lui VSO Downloader pot fi salvate în diferite formate, în funcție de preferințele noastre.

Cei care doresc să utilizeze soft-ul VSO Downloader îl pot descărca gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos

Orice noutate venită din partea celor de la Apple sau Samsung este devorată cu mare interes de către toți ”suporterii”...

Închide