Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos

samsung_galaxy_note_3_neo_duosOrice noutate venită din partea celor de la Apple sau Samsung este devorată cu mare interes de către toți ”suporterii” celor doi coloși. Indiferent dacă este vorba de un simplu update, de o versiune nouă a sistemului de operare sau de un smartphone mai performant, toate știrile venite dintre America sau Coreea de Sud creează o frenezie greu de stăpânit.

Cei de Samsung au anunțat în prima lună a acestui an lansarea unui nou dispozitiv, pe numele său Galaxy Note 3 Neo Duos. Cu dimensiuni de 148.4 x 77.4 x 8.6 milimetri și o greutate de 162.5 grame, telefonul este așteptat să fie lansat în primul trimestru al anului în curs. Rețelele de conectivitate încorporate noului model Galaxy vor fi 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Funcțional și în versiune Dual SIM, Note 3 Neo Duos va beneficia de un ecran multitouch Super AMOLED de 5.5 inchi, ce va avea o rezoluție de 720 x 1280 pixeli.

Spațiul de stocare, de 16 GB, va avea opțiunea de upgrade cu până la 64 GB, și va fi însoțit de cei 2 GB ai memoriei RAM. Transferul de date va putea fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Sistemul de operare al noului dispozitiv Samsung va fi Android 4.3 Jelly Bean, funcțional pe baza unui procesor Quad Core Cortex A-7, de 1.6 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8228 Snapdragon.

La capitolul fotografie, noul model Galaxy nu stă tocmai rău, cu cei 8 MP ai camerei principale, la care se adaugă cei 2 MP ai camerei frontale. Placa video, de tipul Adreno 305, va oferi și ea o calitate a videoclipurilor de 1080p și 30 de cadre pe secundă.

Variantele de culoare disponibile pentru viitorul Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos vor fi alb, negru și verde, iar prețul dispozitivului va ajunge la aproximativ 430 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
OverBlog

A scrie nu mai este de mult o activitate dedicată exclusiv oamenilor de litere. Comunicarea a căpătat suficient de multe...

Închide