VideoInspector

video_inspectorTimpul liber este o resursă întotdeauna limitată, pe care fiecare alege să o consume după bunul plac. De cele mai multe ori, deciziile noastre sunt strâns legate de preferințele prietenilor cu care alegem să ne petrecem puținele ore libere de care dispunem. Se întâmplă adesea ca serile de weekend să ne prindă conectați la monitorul laptopului, uitându-ne la tot felul de filme descărcate de pe Internet. Nu întotdeauna însă acestea funcționează la parametri optimi, și suntem de multe ori puși în situația de a renunța să vizionăm anumite filme, din cauza faptului că fișierele descărcate nu pot fi rulate pe calculatorul nostru.

Pentru a scăpa de toate aceste probleme putem apela la VideoInspector, un soft gratuit care verifică toate fișierele în format video și ne oferă o radiografie completă a acestora. Formatele de fișiere compatibile cu VideoInspector sunt .mkv, .avi, .mov și .mpeg. Detectarea codecurilor lipsă, precum și posibilitatea instalării lor printr-un simplu click, este probabil cel mai mare avantaj oferit de VideoInspector și, de asemenea, este ceea ce îl face indispensabil pentru internauții pasionați de filme. Analizarea fișierelor video, cu ajutorul lui VideoInspector, ne oferă informații cu privire la rezoluția video, numărul de cadre pe secundă, durata sau rata de frecvență a acestora. Cei care nu sunt extrem de familiarizați cu limbile străine vor fi încântați de faptul că programul dispune și de o interfață în limba română.

Amatorii de producții cinematografice, care nu se pot desprinde de propriul calculator pentru a merge în sala de cinema, se pot bucura de beneficiile oferite de producătorii lui VideoInspector descărcând programul de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ZTE Reef

Inovațiile în domeniul IT au devenit atât de uzuale, încât prea puține sunt facilitățile care ne mai pot surprinde cu...

Închide