Iobit Protected Folder

iobit_protected_folderProbabil că printre cele mai apăsătoare probleme, când vine vorba de lumea virtuală, sunt cele legate de securitate. Chiar dacă numărul programelor antivirus a sporit considerabil, internauții nu pot avea însă certitudinea totală că nu vor fi atacați de tot felul de fișiere malware. O metodă de a ne proteja, în acest sens, poate fi instalarea lui Iobit Protected Folder, un soft gratuit care permite ascunderea sau blocarea accesului anumitor fișiere, pe care le dorim a fi private.

Fie că ne referim la parole sau la documente de uz personal, toate acestea pot fi protejate cu ajutorul lui Iobit Protected Folder. Util mai degrabă persoanelor care împart calculatorul cu terți sau celor care nu au apelat încă la un program antivirus, soft-ul este foarte ușor de întrebuințat. Odată instalat, toate fișierele care se doresc a fi protejate sunt mutate în directorul creat în urma instalării programului. Ulterior se alege o parolă, stabilită de noi, și astfel fișierele noastre beneficiază de protecție totală. Iobit Protected Folder este compatibil cu sistemele de operare Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Descărcarea lui Iobit Protected Folder nu implică niciun cost și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nokia Asha 500

Noul an îi ține încă în suspans pe pasionații de IT, aflați în așteptarea gadget-urilor anunțate de către producători încă...

Închide