Nokia Asha 500

nokia_asha_500Noul an îi ține încă în suspans pe pasionații de IT, aflați în așteptarea gadget-urilor anunțate de către producători încă de anul trecut. Chiar și cele destinate clasei de mijloc suscită interesul publicului, astfel că marile companii de telecomunicații sunt într-o contnuă agitație, pentru a satisface nevoile tuturor.

Finlandezii de la Nokia se pregătesc de lansarea unui nou smartphone din seria Asha, cu numele de cod 500. Fără a fi un telefon spectaculos, noul model Nokia este o achiziție reușită, dacă ne gândim la raportul preț / calitate. Cu dimensiuni de 100.3 x 58.1 x 12.8 milimetri și o greutate de 101 grame, telefonul dispune de conexiunea la rețelele 2G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, precum și de opțiunea transferului de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Ecranul capacitiv multitouch al lui Nokia Asha 500 are o dimensiune de 2.8 inchi și o rezoluție de 240 x 320 pixeli.

Memoria RAM a noului smartphone scos pe piață de finlandezi este de 64 MB, iar spațiul de stocare poate fi dobândit prin intermediul unui card micro SD, care poate suporta până la 32 GB. Sistemul de operare încorporat lui Nokia 500 este Nokia Asha Software Platform 1.1.1. La capitolul foto, telefonul dispune de o singură cameră, de 2 MP, ce oferă o rezoluție maximă a fotografiilor de 1600 x 1200 pixeli. Cu acest smartphone pot fi realizate videoclipuri, la o calitate de 13 cadre pe secundă.

Culorile disponibile pentru noul Asha 500 sunt alb, negru, roșu, galben, cyan și verde. Prețul dispozitivului este de 60 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
MODX

Inovația este aceea care stă la bază world wide web-ului. Fără mințile sclipitoare care au adus în prim-plan tot soiul...

Închide