Acer Aspire R7

acer_aspire_r7Orice lucru nou apărut pe piață nu face decât să ne bucure, pentru că progresul ne ușurează viața. Orice pas înainte, mai ales în domeniul tehnologic, duce la noi și noi posibilități de dezvoltare. Producătorii asiatici, printre cei mai performanți în ceea ce privește progresele tehnice, au lansat un nou produs hibrid, care va revoluția probabil design-ul notebook-urilor.

Produsul, botezat Aspire R7, poartă semnătura taiwanezilor de la Acer, iar unicitatea sa vine din faptul că este convertibil. Mai exact, ecranul său poate fi așezat în patru moduri diferite: rotit la 180 de grade, pliat sub forma unei tablete sau ridicat deasupra tastaturii în două moduri diferite. Mobilitatea aceasta, nemaivăzută până în acest moment, se datorează balamalei Ezel, care oferă o funcționalitate multiplă lui Aspire R7. Deși poziționarea touchpad-ului poate crea probleme utilizatorilor obișnuiți cu laptopurile clasice, notebook-ul include două porturi USB 3.0 și un port USB 2.0, astfel încât folosirea mouse-ului să facă uitată așezarea nefericită a touchpad-ului.

Procesorul noului model Acer este disponibil în două variante, în funcție de preferințele cumpărătorilor: Intel Core i5 3337U cu Dual-Core Ivy Bridge de 1.8 GHz și Intel Core i7 3537 cu Dual-Core Ivy Bridge de 2 GHz. Memoria RAM poate duce până la 12 GB, iar spațiul de stocare pe HDD poate atinge 1 TB. Conectivitatea se realizează prin sistemele Wi-Fi și Bluetooth. Cu un ecran full HD de 15.6 inchi și un display de 1080p, Aspire R7 are o greutate de 2.4 kilograme și o baterie cu autonomie de până la 4 ore și jumătate.

Lansat și pe piața din România, Acer Aspire R7 poate fi achiziționat la prețul de 4800 lei.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Eventbrite

În ziua de azi nu trebuie să fii neapărat om de afaceri ca să participi la întâlniri, reuniuni sau tot...

Închide