Eventbrite

eventbriteÎn ziua de azi nu trebuie să fii neapărat om de afaceri ca să participi la întâlniri, reuniuni sau tot felul de alte evenimente publice. Mai ales dacă ești afiliat unei rețele sociale, invitațiile curg zi de zi. În spatele acestora există însă și oameni care se ocupă cu organizarea, cu trimiterea mesajelor și cu punerea la punct a tuturor detaliilor.

Pentru toți aceștia, și nu numai, există o platformă online, pusă la dispoziție gratuit pentru toți internauții, care permite crearea de evenimente și invitarea unui număr nelimitat de persoane. Eventbrite este numele spațiului online creat special pentru a ușura munca tuturor organizatorilor de evenimente. Prin crearea unui cont, accesul la facilitățile site-ului este total. Crearea unei întâlniri, a unui concert sau a unei seri cu temă caritabilă și stabilirea exactă a numărului de persoane participante este acum la îndemăna oricui, prin utilizarea lui Eventbrite.

Cei care primesc invitații trebuie să confirme online participarea sau absența de la eveniment, iar în cazul în care intenționăm să folosim și bilete de acces, acestea pot fi printate direct de pe mail de către participanți, fără a fi nevoie de deplasarea lor la un anumit sediu de lucru.

De asemenea, cei care intră pe site-ul Eventbrite pot căuta evenimente care au loc în orașul lor prin utilizarea motorului de căutare, chiar dacă nu sunt afiliați platformei.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
SMPlayer

Multitudinea de materiale audio și video lansate pe tot mapamondul depășește cu mult limitele imaginației noastre. Este aproape imposibil să...

Închide