Solitaire

A fost odată ca niciodată, ca-n basmele lui Petre Ispirescu, nu un Prâslea, ci un joc extrem de popular pentru publicul larg. Se numea Solitaire, iar răspândirea lui era una globală. Deși nu sunt date exacte despre apariția jocului și despre o istorie mai precisă a sa, sunt destule momente în cronologia literară în care se pomenește despre celebrul joc de cărți.

Totuși, popularitatea lui Solitaire a crescut odată cu versiunea sa digitală, lansată de Windows. Deși există un boom continuu în industria jocurilor de PC, unde fluxul de noutăți este unul permanent, există încă amatori de jocuri ușoare, la îndemâna oricui. Iar Solitaire se află, cu siguranță, în topul acestor jocuri.

Pentru că este gratis, și pentru că oferă o varietate largă a jocului de cărți, vă prezentăm un site care îmbină regulile clasice ale Solitare-ului cu coloristica modernă, rezultând un design extrem de atrăgător cu mai mult facilități decât variantele inițiale lansate de Windows: worldofsolitaire.com.

Site-ul conține un număr mare de jocuri care au la bază regulile Solitare-ului, astfel că aveți de unde să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HootSuite

Prezentul, în secolul actual, înseamnă conexiune. În toate formele și prin toate mijloacele. Cu cât distanțele pământești între oameni se...

Închide