AHD Subtitles Maker

ahd_subtitles_makerÎncă din copilărie suntem puși în legătură cu o multitudine de producții cinematografice, mai mult sau mai puțin adaptate vârstei noastre. Principala noastră problemă, în perioada junioratului, o reprezintă subtitrările, care în primii ani ai vieții rămân un mister ce poate fi dezlegat doar de un adult binevoitor. Fascinația pentru literele acelea greu de descifrat rămâne valabilă și în anii următori, când începem să ne întrebăm cine creează aceste subtitrări și cum este posibilă această suprapunere perfectă dintre cuvintele actorilor și corespondența acestora în cuvinte, fără niciun fel de decalaj.

Dacă odinioară probabil că era nevoie de programe extrem de costisitoare cu ajutorul cărora să poată fi create tot felul de subtitrări, într-o multitudine de limbi străine, astăzi lucrurile s-au simplificat, iar accesul către tehnologie este permis tuturor. AHD Subtitles Maker este un program gratuit, compatibil cu sistemul de operare Windows, care permite crearea de subtitrări și corelarea lor în timp real cu filmele sau videoclipurile pe care dorim să le subtitrăm. Deși nu este simplu de folosit, creatorii lui AHD Subtitle Maker au pus la dispoziția internauților o serie de tutoriale, care să ușureze procesul de instalare și de manevrare a programului.

Pasionații de filme, ce vor să facă un bine amatorilor de producții hollywood-iene, care nu se descurcă prea bine cu limba lui Shakespeare, pot să scrie subtitrări descărcând AHD Subtitles Maker de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note 3

Globalizarea, pe lângă aspectele ei mai puțin fericite, are și o mulțime de avantaje. Iar secolul 21 are grijă să...

Închide