Jing

jingTimpul liber este o resursă pe care fiecare dintre noi alegem să o consumăm după bunul plac. Multă lume este încă fidelă televizorului, dar o mare parte dintre internauți au înlocuit această ustensilă cu calculatorul sau alte gadget-uri mai interesante. Cei care doresc să aibă parte de mai multe distracții laolaltă probabil că optează pentru urmărirea emisiunilor TV preferate pe calculator. Problema vine atunci când dorim să înregistrăm aceste emisiuni, întrucât avem nevoie de un ajutor extern pentru asta.

Jing este un soft destinat înregistrării imaginilor sau videoclipurilor care rulează pe desktop-ul nostru, fiind un intermediar excelent între noi și emisiunile favorite. Cu acest program putem să salvăm fie fotografii, fie imagini în format video, pe care le putem salva în calculatorul personal în format .swf. De asemenea, fișierele salvate pot fi stocate și online, pe platforma screencast.com, prin crearea unui cont gratuit. Spațiul de găzduire, în versiunea free, este de 2 GB.

Utilizarea lui Jing este foarte simplă, programul oferind tutoriale atât în ceea ce privește procesul de instalare, cât și în privința întrebuințării sale. Soft-ul este o resursă extrem de utilă și pentru cei care creează tutoriale.

Cei care doresc să descarce acest program o pot face de pe site-ul oficial al celor de la TechSmith.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nokia Asha 210

Europa a fost și va rămâne întotdeauna un loc special. Indiferent de progresele tehnologice ale americanilor sau  de ciudățeniile robotice...

Închide