FotoSketcher

foto_sketcherA crea nu este la îndemâna oricărui muritor de rând. Talentul, când vine vorba de sculptură, muzică sau pictură, este un dar pe care doar cei aleși îl au, dar de care toți ne putem bucura. Bineînțeles că fiecare dintre noi și-ar dori să creeze o operă de artă, dar dacă natura nu ne-a înzestrat suficient, putem suplini astfel de lipsuri cu ajutorul unor softuri menite să ne ajute.

FotoSketcher este un program a cărei principală sarcină este aceea de a transforma fotografiile în opere de artă. Pentru asta nu este nevoie nici de talent, nici de prea multă implicare. Nu trebuie decât să încărcăm o poză după bunul plac, și apoi ne putem juca cu mulțimea de opțiuni pe care creatorul soft-ului ni le-a pus la dispoziție. Fie că vorbim de schițe în tuș, schițe în creion, picturi în ulei, mozaicuri sau diferite alte filtre, toate acestea sunt la îndemâna noastră. Iar prin intermediul lor putem crea adevărate opere de artă. De asemenea, avem posibilitatea de a adăuga texte sau rame fotografiilor pe care le prelucrăm.

FotoSketcher este un soft gratuit și poate fi descărcat de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Micro-Phone

Într-o lume în care dimensiunea contează, nimeni nu mai pune preț pe lucrurile mărunte. Monitoare mari, ecrane full HD, obiective...

Închide