Sony Xperia Z1 Compact

sony_xperia_z1_compactAnul proaspăt început continuă linia lui 2013, la capitolul lansări în domeniul telecomunicațiilor. Toți marii producători se înghesuie să ia ochii cumpărătorilor cu tot felul de noutăți sau de oferte avantajoase, în ceea ce privește raportul preț / calitate. Japonezii de la Sony sunt și ei ocupați cu aducerea pe piață a unui nou model din seria Xperia, pe numele său Z1 Compact.

Conectat la reţelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi şi Bluetooth 4.0, telefonul se anunță a fi unul de succes, dacă ne uităm la dotările sale tehnice. Dimensiunile de 127 x 64.9 x 9.5 milimetri, greutatea de 137 de grame și display-ul de 4.3 inchi, cu o rezoluție de 720 x 1280 pixeli ne indică un telefon de mărime medie, dacă ne raportăm la celelalte smartphone-uri de pe piață. Așteptat a fi lansat în primul semestru al acestui an, Xperia Z1 Compact va oferi posibilitatea transferului de date prin tehnologiile GPRS, EDGE și NFC, și va beneficia de opțiunea multitouch cu până la 10 degete. Ecranul telefonului va fi dotat cu o sticlă rezistentă la praf și zgârieturi, și cu un display foarte luminos. Noul smartphone Sony va fi certificat IP58, fiind rezistent la praf și la apă, la o adâncime de până la un metru și jumătate.

Memoria RAM a telefonului va fi de 2 GB, iar spațiul de stocare, de 16 GB, va putea fi suplimentat cu până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean va rula cu ajutorul unui procesor Quad Core Krait 400, de 2.2 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800. Placa video Adreno 330 va oferi o calitate a videoclipurilor de 1080p, cu 30 de cadre pe secundă și opțiune de stabilizator al imaginii.

La capitolul fotografie, noul telefon inteligent marca Sony va beneficia de o cameră principală, de 20.7 MP, cu o mărime a senzorului de 1/2.3″ și diferite alte funcționalități, precum stabilizarea imaginii, HDR sau panoramă. Camera frontală va avea 2 MP.

Culorile disponibile pentru modelul Sony Xperia Z1 Compact vor fi alb, negru, roz și galben lime. Prețul dispozitivului nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Daily Motion

Competiția este, de multe ori, cea mai bună garanție în vedea obținerii de performanțe, indiferent de domeniul sau de momentul...

Închide