Motorola Moto G

motorola_moto_gAmerica, țara tuturor posibilităților, este totodată și un loc al nereușitelor. Contrar așteptărilor unora dintre locuitorii celorlalte continente, americanii pot să dea și greș. Iar Motorola este unul dintre coloșii care au reușit să spargă acest balon al succesului deplin și să se afunde în propriile erori. Alăturarea companiei la uriașul Google s-a dovedit a fi însă una de calitate, întrucât publicul a primit destul de bine nou lansatele dispozitive marca Motorola.

Printre cele mai noi smartphone-uri apărute sub semnătura americanilor se numără și Moto G. Lansat la finalul anului trecut, telefonul dispune de conexiuni la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, precum și de posibilitatea transferului de date prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Dimensiunile lui Moto G sunt de 129.9 x 65.9 x 11.6 milimetri, iar greutatea sa ajunge la doar 143 de grame. Ecranul capacitiv LCD touchscreen de 4.5 inchi are o rezoluție de 720 x 1280 pixeli, fiind protejat de o sticlă de tipul Corning Gorilla Glass 3. Fără a beneficia de un slot pentru card, Moto G dispune de o memorie internă de 8 sau 16 GB, în funcție de preferințele cumpărătorului, precum și de o memorie RAM de 1 GB.

Sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean este susținut de un procesor Quad Core Cortex-A7, de 1.2 GHz, cu chipset Qualcomm Snapdragon 400, și poate fi upgradat până la versiunea Android 4.2.2 KitKat. La capitolul foto, noul smartphone Motorola beneficiază de o cameră principală de 5 MP, cu funcție de detectare a feței și focus automat, și de una secundară, de 1.3 MP. Pe parte de video, telefonul dispune de o placă Adreno 305, care oferă o calitate de 720p a fișierelor, precum și posibilitatea de înregistrare stereo a sunetului.

Culoarea în care poate fi achiziționat noul Motorola Moto G este negru, pentru partea frontală, acesteia adăugându-i-se o suită de alte șapte culori, pentru carcasa din spate. Prețul dispozitivului este de aproximativ 130 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Foundation

Orice construcție, pentru a putea fi ridicată, are nevoie de o fundație. De o temelie care să îi asigure garanția...

Închide