iPad 4

ipad_4O nouă lansare și-a făcut loc pe piața mondială a tabletelor. Poate fără fastul de altădată, de pe vremea când Steve Jobs ne încânta cu noile realizări Apple, iPad 4 a fost scos din cutie la doar 8 luni de la precedenta lansare a lui iPad 3. Cu un ecran retină de 9.7 inchi, la o rezoluție de 1536 x 2048 pixeli, noul model vrea să-și cucerească auditoriul cu o memorie ce poate ajunge până la 128 GB, față de precedentele versiuni, unde capacitatea maximă era de 64 GB.

Greutatea lui iPad 4 este de aproximativ 662 de grame, având dimensiuni de 241.2 x 185.7 x 9.4 mm. Gadget-ul dispune de o cameră foto principală, de 5 MP, cu autofocus și rezoluție a imaginilor de 2592 x 1944 pixeli, și de una secundară, de 1.2 MP. Sistemul de operare este iOS 6, iar procesorul Dual Core la 1.4 GHz. Durata bateriei ajunge până la 720 de ore, în stand-by, și până la 9 ore, atunci când tableta este în funcțiune.

Prețul lui iPad 4 ajunge pâna la 799 de dolari, în versiunea Wi-Fi, și la 929 de dolari, pentru varianta cu conexiune celulară.

Deși mai bună decât predecesoarele sale, noua tabletă Apple nu este neapărat o super-inovație în domeniu, ci doar o variantă îmbunătățită a celorlalte modele lansate până acum de compania americană.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Dafont

Atunci când navigăm pe un anumite site, sunt detalii cărora le dăm mai multă atenție, și altele pe care le...

Închide