Microsoft Office 2013

microsoft_office_2013Orice produs proaspăt lansat în lumea IT-ului pare să fie întâmpinat atât cu entuziasm, cât și cu scepticism. Se pare că nimic nu ne mai poate uimi cu adevărat, însă dezamăgirile pot veni de oriunde. O astfel de atitudine din partea consumatorilor de rând îngreunează munca producătorilor de soft-uri, care trebuie să-și canalizeze din ce în ce mai mult atenția către detalii ce păreau nesemnificative deunăzi.

Într-o astfel de atmosferă a fost lansat, la New York, și noul Microsoft Office 2013. Soft-ul beneficiază de design-ul Metro, specific sistemului de operare Windows 8. Aplicațiile de care dispune varianta proaspăt scoasă pe piață sunt similare predecesoarelor sale: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Acces, InfoPath Designer, Publisher, OneNote, InfoPath Filler, Lynk și Office 365.

Office 2013 este funcțional atât pe laptop-uri, cât și pe tablete sau smartphone-uri. Prețul licențelor diferă, în funcție de varianta aleasă. Pe piețele din România, costul unei licențe Office 365 pleacă de la 390 de lei, și poate ajunge până la 2200 de lei, dacă vorbim de versiunea Office Professional 2013.

Vestea bună pentru cei care se bucură de funcționalitățile pachetului Office în fiecare zi este aceea că licențele pot fi achiziționate și pe termen nelimitat, în cazul versiunilor Home, Business și Professional. De asemenea, cei de la Microsoft oferă posibilitatea de a cumpăra licențe care să ruleze concomitent pe 5 dispozitive diferite.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Reddit

Comunitățile online par să se înmulțească din ce în ce mai mult. Deși americanii sunt familiarizați cu aceste metode de...

Închide