Reddit

redditComunitățile online par să se înmulțească din ce în ce mai mult. Deși americanii sunt familiarizați cu aceste metode de petrecere a timpului liber în spațiul virtual, românii par să fie ceva mai reținuți când vine vorba despre altceva decât Facebook sau Twitter.

Reddit face și el parte din categoria spațiilor de comunicare online care nu sunt foarte populare pe la noi. Deși oarecum diferit față de competitoarele sale, Reddit păstrează vie interacțiunea dintre utilizatorii săi. Prin intermediul platformei puse la dispoziție de către inițiatorii acestui proiect pot fi postate idei, fotografii, materiale video sau link-uri ce urmează a fi votate de către ceilalți membri din rețea. În funcție de numărul de voturi, subiectele postate urcă în clasament, putând ajunge chiar pe prima pagină a site-ului.

Libertatea de exprimare este, categoric, mult mai mare decât în cazul celorlalte rețele de socializare. Fiecare utilizator își poare crea propria comunitate pe Reddit sau poate adera la una deja existentă. Printre categoriile care au atins deja culmile succesului se numără filmele (r/movies), muzica (r/music) sau fotografiile (r/pics). Cei care doresc să ”adere” la comunitatea românească de pe Reddit, pot accesa dosarul intitulat ”Romania” (r/Romania).

Crearea unui cont pe platforma Reddit se face foarte simplu, completând formularul de înregistrare de pe site.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
FileZilla

În lumea internauților, transferul de date este cel mai obișnuit lucru cu putință. Fie că vorbim de poze transmise prin...

Închide