DetectarePlagiat

detectare_plagiatUnicitatea este una dintre cerințele sine qua non pentru avea succes. Mai ales în domeniile în care talentul trebuie să fie exploatat la maximum. Și scrisul face parte din artele care necesită fler și inspirație. Tocmai de aceea trebuie să avem garanția că ceea ce punem pe hârtie este original. Pentru că ideile, deși puse și ele sub lupa unei ere închinate globalizării, izvorăsc de undeva, trebuie să fim întotdeauna înștiințați care este sursa reală a tuturor acestora.

Și mediul academic se confruntă cu o mulțime de idei și teorii, unele proaspăt descoperite, altele readuse în prim-plan după perioade mai lungi. Riscul ca una dintre realitățile expuse în prezent să mai fi fost enunțată de către predecesori de-ai noștri este foarte mare. Iar acestui risc se supun și studenții, mai ales atunci când au de realizat lucrări ample de cercetare. Pentru a fi siguri că ceea ce redactează este original, tinerii învățăcei pot apela la un soft, pe numele său DetectarePlagiat, care să le ofere siguranța unicității conținutului scris de ei. Programul, creat exclusiv de către români, și utilizabil doar în cazul textelor în limba română, poate fi util și pentru cadrele didactice care doresc să combată metodele de plagiat într-un mod cât mai eficient. În funcție de dimensiunea documentelor supuse analizei, procesul de funcționare al soft-ului DetectarePlagiat poate dura până la 15 minute. Garanția eficienței acestui program vine din faptul că textele supuse cercetărilor sunt comparate cu peste 10 miliarde de alte surse.

Compatibil cu sistemele de operare Windows Vista, 7 și 8, programul DetectarePlagiat poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Copyscape

Este greu să fii original, într-o lume plină de idei. Plină de invenții de tot soiul. Am putea crede, la...

Închide