Samsung Series 5 Ultra Touch

Apariția pe piață a noului Windows 8 este însoțită de lansări de produse noi din partea celor de la Samsung. Samsung Series 5 Ultra Touch este noul model ce va rula cu Windows 8 și este catalogat de către producători ca fiind un produs accesibil. Diagonala este de 13.3”, iar rezoluția de 1366 x 768 pixeli. Display-ul este touchscreen, monitorul având o sticlă de protecție care poate răspunde la zece atingeri concomitent.

Procesorul, în varianta de bază, este Intel Core i3 și are 4GB RAM și o memorie HDD de 500 GB. Cei care doresc o variantă îmbunătățită a procesorului pot comanda versiunea Intel Core i5, pentru 50$ în plus. Placa de bază include 24 GB de memorie ExpressCache, menită să crească viteza de încărcare a sistemului de operare și a diferitelor programe rulate. Prețul preconizat peste ocean pentru noul Samsung Series Ultra Touch este de 810$.  Produsul va fi disponibil cel mai probabil și în România, la o dată încă neanunțată.

Greutatea noului ultrabook este de 1,73 kg. Pentru cei interesați de produs, este important de menționat că ecranul portabilului este extrem de lucios, ceea ce poate împiedica folosirea sa în bune condiții în spații puternic iluminate.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Hyper Cam 2

Cu toții am avut curiozitatea sau nevoia, măcar o dată, să căutăm pe internet tutoriale. Fie pentru că un anumit...

Închide