AX2 Frenzy Allview

allview_ax2_freezyÎntotdeauna în pas cu moda, mai ales când ne referim la cele mai revoluționare gadget-uri de pe piață, românii sunt încă reticenți la tot ceea ce poartă eticheta ”made in Romania”. Scepticismul oarecum normal al compatrioților poate fi combătut de argumente evidente, cum ar fi numărul mare de români angajați în marile companii de telefonie mobilă la nivel internațional. Deși mentalitatea este greu de combătut într-un timp scurt, prețurile scăzute pot fi destul de convingătoare pentru a-i atrage pe conaționali să achiziționeze gadget-uri românești. Allview este una dintre companiile noastre, ale cărei vânzări se orientează către industria de ”ustensile” tehnice.

Printre lansările recente ale brașovenilor se numără și tableta AX2 Frenzy, un dispozitiv destul de ieftin, potrivit pentru buzunarele românilor, cantonați încă în vârtejul crizei mondiale. Cu un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1 GHz și un GPU integrat PowerVR SGX 531, tableta rulează cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Memoria RAM este de doar 512 MB, iar cea internă de 4 GB, dintre care 2 GB sunt alocați sistemului de operare. Spațiul de stocare poate fi extins până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Dimensiunile tabletei sunt de 198 x  122 x 9.9 milimetri, având o greutate de aproximativ 334 grame. Diametrul de 7 inchi al ecranului dispune de o rezoluție de 800 x 480 pixeli, în format 16:9. La capitolul conectivitate tableta atinge parametri optimi, AX2 Frenzy dispunând de rețelele Bluetooth, Wi-Fi, 3G și GPS. Autonomia bateriei este de 5 ore. Tableta beneficiază și de un magazin de aplicații preinstalat, de unde doritorii pot descărca tot felul de lucruri interesante.

Prețul tabletei Allview AX2 Frenzy este de aproximativ 600 de lei, pe piața din România.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Skeleton

Internetul este o rețea de informații și noutăți, al cărui mers este unul neîntrerupt. A fi în trend în spațiul...

Închide