Xolo Q500

xolo_q500Dacă produsele provenite din China nu au tocmai cea mai bună faimă din lume, cele fabricate în India stau chiar mai rău, la capitolul imagine. Scepticismul evident al europenilor, când vine vorba de lucruri construite pe continentul asiatic, poate să aibă o temelie nu foarte solidă, iar prejudecățile de care cu greu reușim să ne debarasăm să fie singurele care să ne împiedice în a achiziționa cu încredere produsele fabricate în China sau India. La capitolul telecomunicații însă, reținerea clienților este oarecum mai mică, pentru că tot mai multe companii cu rădăcini asiatice au început să capete o notorietate considerabilă.

Xolo, una dintre marile firme ale Indiei, pe parte de telefoane mobile, a lansat recent un noul model de smartphone, pe numele său Q500. Dimensiunile dispozitivului sunt de 118.5 x 63 x 10.7 milimetri, iar greutatea acestuia atinge 116 grame. Având și opțiunea de Dual SIM, telefonul poate fi conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0. Diametrul ecranului este de 4 inchi, iar rezoluția acestuia de 480 x 800 pixeli.

Capacitatea de stocare a lui Xolo Q500 atinge 4 GB, dar poate fi mărită cu până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Memoria RAM este de 1 GB. Transferul de date este intermediat de tehnologiile GPRS și EDGE. Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean este susținut de un procesor Quad Core de 1.2 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8225Q Snapdragon. Camera foto principală are 5 MP, iar cea secundară este de tip VGA.

Xolo Q500 este disponibil doar în versiunea de culoare albă.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Media.io

Mediul online este plin de tot felul de aplicații și platforme, mai mult sau mai puțin folositoare. Unele dintre ele...

Închide