MP3 Free Downloader

mp3_free_downloaderFără minunea numită Internet, probabil că viețile noastre ar căpăta un cu totul alt contur. Câți dintre oamenii zilelor noastre ar putea trăi departe de această lume virtuală, în jurul căreia și-au construit chiar o viață secundară? Pentru că o astfel de ipoteză este aproape imposibil de îndeplinit, nu avem altceva de făcut decât să profităm din plin de toate beneficiile pe care ni le pune la dispoziție Internetul.

MP3 Free Downloader este unul dintre programele mai mult decât utile pe care le putem descărca, în mod gratuit, din spațiul virtual. Deși dispune și de versiunea Pro, la prețul de 49.95 dolari, programul poate fi extrem de folositor, chiar în versiunea sa gratuită. Rolul lui MP3 Free Downloader este acela de a descărca fără niciun cost și absolut legal piese ale artiștilor preferați în format MP3. Există o căsuță de căutare ce poate fi utilizată pentru găsirea melodiei sau cântărețului preferat. Descărcarea se face extrem de ușor, apăsând butonul de Download. În versiunea gratuită a lui MP3 Free Downloader există o limitare de trei piese pe zi ce pot fi descărcate, precum și o viteză maximă de download de 128 kps.

Cei care doresc să-și stocheze piesele preferate, într-o manieră care să nu încalce drepturile de autor, pot alege din cele peste 100 de milioane de melodii puse la dispoziție de către soft-ul MP3 Free Downloader. Acesta poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HP Slate 6 Voice Tab

Inspirația producătorilor de telefonie mobilă nu cunoaște limite de timp și spațiu. Creatorii gadget-urilor de care ne folosim în fiecare...

Închide